61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Aspor'da canlı yayına katıldı.

Akyazı Stadyumu'nda konuşan Usta burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Usta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ."Stat gördüğünü gibi sona yaklaşıyor. Takımın hep sorar ne zaman buraya baktığımıza az önce dediğimiz gibi yaklaştı. Tarih vermek doğru enferofmasyon olmuyor. Burada yapılmakta olan stat teknik boyutu olarak sonlara yaklaştık. Anladığım kadarıyla burayı TOKİ yapıyor bu ayın sonuna kadar burası toparlanmış olacak. Bir sonraki ay maç oynamış olacağız. Her geldiğimizde burayı olgunlaşmış görüyoruz. Toparlanmaya yüz tutmuş durumda güzel bir stat oluyor.

Aslında Türkiye’de dünyada da takımların hayata serüvenlerinde statlar önemli dönüm noktasıdır. Türkiye’de de böyledir. İnanıyorum ki burada yeni bir hayata başlayacak. Burası yeni bir soluk olacak nefes olacaktır. Ayağa kalkması için bir güç olacaktır. Statlar taraftarıyla daha güzel olur. Burada güzel günlerimizi olacak. Geleceğimiz açısından önemli bir stat. 

Stadın isim hakkı ile ilgili görüşmeler bitmedi. Çok çok nedenleri var birçok alanda ciddi anlaşmalar yaptık. Şuanda locaların önünde bulunuyoruz. Taraftar apartman yapıldı diyor bende ilk gördüğümde tepki koydum. Bur ayada radikal olmasa görünümden uzaklaştıracak bir çeki düzen verilecek. 41 bin koltuk var şuanda 10 binin üzerinde kombine satılmış durumda. Onun içende yoğun çalışmalar yapmamız gerekiyor. Her ne kadar 10 bin kadar gözüksede 25 bin kombineye buradaki ilk maçımıza yetiştirmeye çalışacağız"