Karadeniz ekibinde yeni sezon öncesinde büyük bir kadro hareketliliği yaşanıyor... Kadroda düşünülmeyen oyuncular neredeyse takımda tutulması planlanan futbolculardan daha fazla olunca, ağırlık bu revizyona verildi. Ancak şu ana kadroda yapılmak istenen revizyonun tam manasıyla gerçekleştiğini söylemek mümkün değil. Bu atmosferde Bordo-Mavililer’in süresi de bir hayli azaldı.

Çünkü Trabzonspor 1 hafta sonra bu kez Macaristan’da ikinci etap kampı için sahaya inecek ve bu süreçte tam 6 hazırlık mücadelesi oynayacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın yakın çevresi vasıtasıyla, “Macaristan’daki kampta ideale yakın bir kadroyla bulunmalıyız ki, yeni sezonun planlarını yapabilelim” mesajlarını iletmesi yönetime, daha doğrusu Başkan Muharrem Usta’ya bir gönderme olarak algılandı.
Müjdeleri bekliyor

Tam da bu nedenle Muharrem Usta’nın önündeki 1 haftası çok yoğun geçecek. Çünkü ikinci etap kampı için sadece 7 gün var ve alınması planlanan, en az 4 futbolcudan söz ediliyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda stoper, orta saha ve kanat bölgesinin güçlendirilmesi planlanıyor. Kısa bir tatile çıkan, Yanal gelişmeleri çok yakından takip ediyor ve müjdeleri bekliyor.