Yanal'ın, "Önümüzdeki süreçte imkanlar dahilinde transfer yapabilirsek yapalım. Aksi takdirde kulübü sıkıntıya sokacak isimlerden uzak durabilirsiniz. Transfere şartlanmayın" dediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu yaklaşımı yönetimin elini rahatlatsa da her iki bölge için de 6 farklı isimle temaslar devam ediyor.
GERİ ADIM ATMADILAR
Sağ açık için görüşülen Cezayirli Soudani'nin de ısrarla gelmek istemesine rağmen kulübü Dinamo Zagreb şu ana kadar hiç geri adım atmadı. Norveçli sağ bek Svensson'un da kulübü Robenborg'un taraftar baskısı gerekçesi ile sürekli çelişkili görüşmeler yaptığı ve bu nedenle transfer görüşmelerinin tıkanma noktasına geldiği ifade edildi.

ALTERNATİFLER MASADA
Bordo-mavili takımın Svensson'un yanı sıra sağ bek için Tottenham'da forma giyen ABD'li oyuncu DeAndre Yedlin ile görüştüğü, sağ açık için ise Soudani'nin yanı sıra PSV Eindhoven'da forma giyen Surinam asıllı Luciano Narsingh ile temas halinde olduğu öğrenildi. Bu oyuncuların yanında yine alternatifler için de girişimleri olan bordomavililerin, ekonomik şartları zorlamaması durumunda bonservisiyle; aksi taktirde kiralık olarak da futbolcu alabileceği öğrenildi.

Narsingh Kimdir? 
Doğum tarihi: 13 Eylül 1990
Doğum yeri: Hollanda
Boy: 1.75
Mevkii: Sağ kanat

Yedlin Kimdir? 
Doğum tarihi: 9 Temmuz 1993
Doğum yeri: ABD
Boy: 1.73
Mevkii: Sağ bek

Yunus Emre SEL.