Trabzonspor’da ağır sakatlıklar yaşamasına rağmen performansından ödün vermeyen Onur, 8 yıldır Bordo-Mavili formayı taşıyor. Bütün camia gibi geçtiğimiz sezonun kötü izlerini unutmak isteyen milli kaleci, yeni sezona ise çok farklı hazırlanıyor. A Milli Futbol Takımı’nın kampında bulunması nedeniyle Trabzonspor’un Slovakya’da gerçekleştirdiği kampta izinli olarak yer almayan Onur, tatilde boş durmadı. 5 kilo vererek teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği kiloya inen Onur Kıvrak, yeni sezona çok iyi hazırlanıyor. Çalışma hırsı ve takım arkadaşlarıyla olan diyaloglarıyla dikkat çeken başarılı kaleci, yeni sezonda her şeyin daha güzel olacağını belirtti.
Güray Vural, kanada geçti

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Trabzonspor’un geçen sene devre arasında Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı sol bek Güray Vural’ı, kanatta denemeye başladı. Ersun Yanal’ın Akhisar Belediyespor forması giydiği dönemde sağ kanatta sergilediği performansla milli takıma yükselen Güray’ı değerlendirerek takıma daha çok katkı sağlayacağını düşündüğü belirtildi.

Trabzon’da rota Macaristan

Bordo-Mavililer, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon etabını tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı. İdman, futbolcuların taktik çalışmasıyla sona erdi. Fırtına, bugün sabaha karşı 21 günlük kamp çalışmaları için Macaristan’ın Györ kentine gidecek.