61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor'da ara transfer sürecinin başından beri konuşulan forvet tranfserinde mutlu sona çok yakın... Bordo-Mavililer Akhisar'dan Rodellega tranfserinde sona geldi. Bu akşam yapılan görüşmelerde Trabzonspor Rodellega ile her konuda anlaştığı bildirildi. Anlaşma koşulları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, oyuncunun Pazartesi günü Trabzonspor kampına katılması bekleniyor... Konuyla ilgili Trabzonspor'dan kısa süre içinde KAP'a açıklama yapacağı kaydedildi. Başkan Muharrem Usta'nın da bu transferle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapacağı belirtiliyor... 
Hatırlanacağı üzere Akhisarbelediyespor Kulüp Başkanı yaptığı açıklamada Trabzonspor ile bu tranfser konusunda anlaşma sağladıklarını açıklamıştı... 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise Fanatik Gazetesine yaptığı açıklamada "Rodallega'nın kulübü, kendisi ve menajeriyle anlaşmaya vardık. Pazartesi imzaları atacağız" dedi.

Şu anda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da forma giyen Rodallega, profesyonel futbol kariyerine Kolombiya'nın CHJ Cali takımında başladı. 31 yaşındaki oyuncu bu takımın ardından sırasıyla Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Necaxa, Wigan, Fulham ve Akhisar Belediyespor formaları giydi. 

Kolombiyalı yıldız, 2008 yıında Monterrey'den 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Necaxa'ya transfer olmuş, burada geçirdiği yarım sezonun ardından 4.8 milyon Euro bedelle Wigan'ın yolunu tutmuştu.