Çok yönlü oyuncular

Yeni sezona yenilenmiş kadrosu ile girmeye hazırlanan Trabzonspor, sağbek transferine kitlendi. Kadro dışı bırakılan Pedro Cavanda’nın Galatasaray’a 1 Milyon 80 Bin Euro bonservis bedeli verilmesi ile maddi anlamda eli güçlenen Trabzonspor, sağ bek transferini bitirmek için harekete geçti. Gündem de üç isim var. Bu isimlerin ikisi Brezilya’dan birisi Fransa’dan. Brezilya’daki oyuncular için scout ekibinde bulunan koordinatör ve İdari İşler Sorumlusu Fatih Şahinoğlu, Brezilya’ya gönderildi.

ŞAHİNOĞLU BREZİLYA’DA

Şahinoğlu’nun Cruzeiro’da forma giyen 28 yaşındaki sağ bek Lucas Marques ve Salo  Paulo’da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Mateus Caramelo ile görüşme yapacağı öğrenildi. Bonservis Palmeiras’ta bulunan ancak nisan ayında yıl sonuna kadar Cruzeiro’ya kiralanan Lucas Marques’in transfer süreci biraz sancılı olacağa benziyor. Trabzonspor’un transfer için önce Palmeiras’tan ardından da Cruzeiro’dan onay alması gerekiyor.

AYDIN FRANSA’YA

Başkan Nevzat Aydın’ın da Fransa’nın Toulouse takımında takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Ak Akpro için bu sefer çıkacağı öğrenildi. Ancak bir süre önce antrenmanda sakatlanan Akpro’nu Mr sonuçları bekleniyor. Fildişi Sahili oyuncunun sakatlığına göre karar verilecek. Bordo-Mavili ekibin önümüzde ki hafta sağ bek transferini de bitirmesi bekleniyor. Bordo-Mavili ekip sağ bek transferinin yanı sıra sağ kanada da Castillo ayarında bir oyuncu almayı planlıyor.

TAKA

AYŞE GÜL ÇAKMAK