Trabzonspor’un transfer gündeminde olan Serdar Taşçı için Spartak Moskova’nın bu transfere onay vermesinin beklendiği ifade edildi. Serdar Taşçı’nın hocasından izin aldığı ve yerine adam alındığı takdirde Trabzon’a gelerek resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Spartak Moskova’dan ayrılma ve Trabzonspor’a gelme kararı veren Serdar’ın Spartak yetkililerine, “Ben bavulumu hazırladım. Sizin git demenizi bekliyorum” dediği de ifade edildi. Serdar Taşçı’nın babası Nihat Taşçı da konu ile alakalı açıklamalardabulundu. Bu işin en başında çözülmesi gerektiğini söyleyen Nihat Taşçı, “Spartak Moskova’nın işi yavaşlatması ve sorun çıkarması nedeni ile iş bu kadar uzadı. Burada ne Trabzonspor’da ne de Serdar’da sıkıntı var. Tek sıkıntı Spartak Moskova’da. Serdar’e en son, ‘Yerine adam aldığımızda gitmene izin vereceğiz’ demişler. Biz de onu bekliyoruz” dedi.

Herkes gibi kendilerinin de bu işin artık çözülmesi beklediklerini söyleyen baba Nihat Taşçı, “Bizden yana sıkıntı yok. Biz Trabzonspor ile anlaştık. Kulübü onay verdiğinde gelip imza atacak. Ben de İstanbul’da ‘Geldi-Gelecek’ diye bekliyorum. Her gün arayıp konuşuyoruz. Şuanda Spartak Moskova’nın transfere onay vermesini bekliyoruz” dedi. Öte yandan Trabzonspor, transfer kurmaylarının da Rusya’da olduğu ve bu transferi bitirmeye çalıştıkları ifade edildi.

(karadenizinsesi)