ÖZEL - 61saat Spor Servisi - Hasan Tüncel

Bordo – Mavili Kulüp geçen KAP’a bildirdiği açıklamada “Spor Toto” firması ile sırt reklamı için anlaştığını duyurmuştu.
Spor Toto Süper Lig’de oynanan Bursaspor ve Beşiktaş mücadelelerine formasın tamamen reklamsız olarak çıkan Trabzonspor’da “formada neden sponsor yok” soruları dillendirilmesi üzerine Bordo Mavili kulüpten konu üzerine açıklama geldi.
Konu ile ulaştığımız yetkililer  "Spor Toto firmasının yeni bir görsel üzerinde çalıştığını ve çalışmaları biten kadar bekleyeceğiz. Tasarım çalışması bittiği an reklamı kullanacağız" dedi.

COCA COLA İLE ANLAŞMA VAR MI?

Şort reklamı için iddia edildiği gibi Coca Cola firması ile ilgili bir çalışma olmadığını kaydeden yetkililer “daha küçük bir reklam çalışması için Bölge Müdürlüğü bazında Trabzonspor’un pazarlama departmanın reklam çalışmalarını sürüyor, kol reklamı için de görüşmelerimiz var ” dedi. 
GÖĞÜS REKLAMI OLACAK MI?

Süper Lig kulüpleri bu sezon forma anlaşma konusunda önemli adımlar atarken Trabzonspor’un bu konuda izleyeceği yol büyük bir merak konusuydu.
Bursaspor ve Beşiktaş maçına göğüs reklamsız çıkan Trabzonspor’da göğüs reklamı için görüşmelerin olduğu öğrenildi.
İsmi henüz açıklanmayan bir firma ile görüşmelerin devam ettiği kaydedilirken, bu görüşmelerin önümüzdeki günlerde olumlu olarak sonuçlandırılacağı bilgisine ulaşıldı.