Bu sezon ligde aradığını bulamayan Trabzonspor, önümüzdeki sezon takımdan gönderilecek ve takıma kazandırılacak oyuncular için çalışmalara başladı .
Tskulis’in haberine göre, Trabzonspor’da önümüzdeki sezon takımdan ayrılacak oyuncular şimdiden belli oldu. Trabzonspor’da bekleneni veremeyen ve takımdan ayrılabileceği iddia edilen Uğur Demirok’un takımda kalacağı belirtilirken, Aykut Demir ve Mustafa Yumlu’ya gelecek olan transfer tekliflerinin değerlendirmeye alınacağı ve büyük olasılıkla bu iki futbolcuyla yolların ayrılacağı ifade edildi.

Osmanlıspor’un yıldızlarıyla anlaşıldı

Önümüzdeki sezon takıma katılacak oyuncuları da belirleyen Trabzonspor’un, Osmanlıspor ile bu sezon çıkış yakalayan Umar Aminu ve Papa Alioune N’Diaye ile ön sözleşme imzalandığı ve bu iki oyuncunun sezon sonunda takıma katılacağı iddia edildi. Aminu ve N’Diaye transferlerini bitiren bordo mavili takım yetkililerinin, taraftarı çok heyecanlandıracak bir 10 numara transferini de bitirmeye çalıştığı ifade edildi.

Gelecek sezon bu yılki başarısızlığı yaşamak istemeyen Trabzonspor’un, scoutlar aracılığıyla Almanya’dan 2, Hollanda’dan 1, İspanya’dan ise 3 futbolcuyu şu ana kadar izlediği ve bu futbolcular için verdikleri notları yönetime ilettiği belirtildi. İsmi bir süredir Trabzonspor ile anılan Edin Visca’nın scoutlar tarafından beğenildiği ve Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’ın da bu transferde ısrarcı olduğu belirtilirken bordo mavili takımın Boşnak futbolcu için Başakşehir’e henüz resmi bir teklif yapmadığı öğrenildi.