Bordo-Mavililer, ilk olarak iç piyasadan işe başlayacak, bu hafta 5 isim için bizzat Başkan Muharrem Usta görüşmeler yapacak.
Aatif, Visca, Eren Derdiyok ve Rodallega için başkanlar düzeyinde temas kuracak Fırtına, bonservis problemi olmayan Scarione’yi de bitirmeyi hedefliyor. Yönetim, elini çabuk tutarak en az 3 isimle sözleşme imzalamayı planlıyor.

Rodallega’ya takas formülü

Cardozo’yu 4-5 milyon Euro’luk bir bedelle ABD veya Çin’e satmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, mutlaka kaliteli bir forvet alacak. Muhammet Demir’i elde tutacak Bordo-Mavililer, Akhisar Başkanı Hüseyin Eryüksel ile bu hafta tekrar masaya oturacak. Fırtına, para artı oyuncu teklifiyle işi bitirmek amacında. Fırtına, takasta Özer Hurmacı, Yatabare ve N’Doye gibi isimleri önermeyi planlıyor. Akhisar her ne kadar Rodallega’yı tutmak istese de bu konuda Kolombiyalı yıldızın kararı belirleyici olacak.

Eren’de Yanal devrede

Yeni sezonda küçülmeye gidecek olan Kasımpaşa, bu doğrultuda kadrosundaki değerli isimleri satmayı düşünüyor. Eren Derdiyok da bunlardan biri. İstanbul ekibi, 1 yıllık daha mukavelesi kalan Eren’den para kazanmak için oyuncusunu mutlaka elden çıkartmak zorunda. 28 yaşındaki yıldız forvet için teknik direktör Ersun Yanal’ın bizzat devrede olduğu öğrenildi. Yanal, gurbetçi yıldızı Trabzon’a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Eren, EURO 2016’da İsviçre Milli Takım formasıyla boş gösterecek.