61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, uçaklı kombinenin ayrıntılarını verirken Karadeniz’in diğer illerinde yaşayan bordo-mavili taraftarlara da müjdeyi verdi. Başkan Usta, uçaklı kombine dışında bir de otobüsle kombine projesini hayata geçireceklerini kaydetti.

Usta, “O stada Trabzon dışında ki Trabzonspor taraftarlarının da gelmeleri gerektiğini düşündük. Şehirde başka bir hava doğuyor. Gelen insanlar para harcıyor. Şöyle bir sistem kuruluyor. Derbi maçlara ya da 8 maça gidecekleri 2 ayrı kombine. Bunun uçak biletleri de içinde olacak. Uçak biletleri şöyle şekilleniyor. Taraftar belli süre önceden hangi maça gidecekse 8 maç için 16 gidiş geliş hakkını veriyoruz. Örneğin 1 ay önceden rezervasyonu yapıyor. Gittiği gün dönmek zorunda değil. Sabah gidip akşam dönebilir. 3 gün sonra dönebilir. Uçan kombine geliyor.

Taraftarımızın buna rağbet göstereceğine inanıyorum. Bu da camia olarak büyüklüğümüzü gösterir. Fiyatını da aşağı yukarı onlarla belirlemiş olacağız. Taraftarlar fiyat belirleme işinde aslında şunu hedef alıyoruz. Birlikte karar veriyorsak birlikte sorumluluk alırız.

Karadeniz Bölgesi için otobüsle kombine yapacağız. Samsun’dan Artvin’den Rize’den de gelecek..” dedi.