61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarının çok hareketli geçtiği mücadelenin 90 dakikasında her iki ekip de gol bulamadı ve taraflar sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Uğur Demirok, “Maçın genelinde  çok iyi başladık. 90 dakika genele yaydık.

İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Olmuyorsa olmuyor gibi bir şey oldu. Bu kadar pozisyon nasıl kaçar. Top kaleye nasıl girmez. Fatih de iyi oynadı. Çok iyi oynadık baskılı istekli arzulu. En son vuruşlarda biraz daha becerimizi geliştirmemiz gerek. Maçı o kaleye sokmamız lazım. Sokamadınız mı berabere bitiyor.

Genele baktığınızda ilk yarı iyi oynuyoruz. O topu kaleye sokmamız lazım. Taraftara teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. Bundan sonra dolu tribünlere taraftarla oynamak istiyoruz. Biz bir şekilde galip gelip, o topu kaleye sokacağız” diye konuştu.
 
Önümüzde ki hafta oynanacak Galatasaray ve Beşiktaş maçları ile ilgili de konuşan Uğur, “  Bu ligde baktığınızda her takım her takımı yenebiliyor. Zoru kolayı kalmadı. Gidip onları orada yeneceğiz. Biz Trabzonspor’uz. Büyük takımız” dedi.