61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligde kötü günler geçiren Trabzonspor, oynadığı 12 lig maçında 6 mağlubiyet alırken 3’er beraberlik ve galibiyet alarak ligin son sıralarına demir attı. Bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın maç içerisinde ki performansı da tartışmalar arasında.

Yanal’ın 12 maçta oyuncu değişikliklerine bakıldığında 4 maçta, 3 oyuncu değiştirme hakkının tamamımı kullanmadığı görüldü.

Trabzonspor’un deplasmanda 3-0 kaybedilen Alanya maçında Mehmet Ekici – Okay, Mustafa Yumlu – N’doye değişikliklerini yapan Yanal, 2-2 berabere kalınan Rizespor maçında ise Suk-Onazi değişikliği yaptı.

Yine 1-0 kaybedilen Antalyaspor maçında da Muhammet Demir – Onazi, Suk – N’Doye değişikliği yapan Yanal, son olarak 0-0 berabere kalınan Gençlerbirliği maçında da Muhammet Demir – Aytaç, Mustafa Yumlu – İbanez değişikliklerini yaptı.
 
Yanal’ın en fazla değişiklik yaptığı dakikalar arasında ise 80 ile 90. dakikalar arası dikkat çekiyor...  Bu dakikalarda yanal toplamda 12 değişiklik yaptı... 
 
Kasımpaşa Maçında 82. Dakikada Güray – Bero, 89. Dakikada
Gaziantepspor maçında 89. dakikada İbanez Güray,
Konyaspor maçında 89. Dakikada Okay – Onazi, 90. Dakikada Muhammet – Akakpo,
Akhisar maçında 83. Dakikada Castillo – Yusuf,
Galatasaray maçında 89. Dakikada Akakpo – Onazi,
Ç. Rizespor maçında 89. Dakikada Onazi- Suk,
Beşiktaş maçında 80. Dakikada İbanez – Onazi, 89. Dakikada Suk – Bero,
Antalyaspor maçında 81. Dakikada N’Doye – Suk,
Gençlerbirliği maçında 90. Dakikada Mustafa Yumlu – İbanez değişiklikleri yaptı.