61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor yönetiminde 2. İstifa. Bordo-Mavililerde Suat Şen’in yönetim kurulu üyeliğinden istifasının ardından Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk’te görevlerinden isitfa etti. Öztürk'ün yönetim kurulu üyeliği ise devam ediyor. 

Öztürk, “İstifamı sundum. Ancak görevlerimden istifa ettim. Başkan Yardımcılığı, Stat ve HES Projesi ile ilgili koordinatörlük görevlerimden istifa ettim. Bunlarla ilgili ilerde bir açıklama yapacağım” dedi. 
İstifa nedeni sorulduğunda ise Öztürk, “Bunlarla ilgili yani nedeni ile ilgili önümüzde ki günlerde açıklama yapacağım” demekle yetindi. 
Görevlerinden istifasının ardından yönetim kurulunda ki arkadaşları ve Başkan Muharrem Usta ile görüşüp görüşmediği şeklinde ki soruya ise “Başkan Muharrem Usta ile tabi ki görüştüm” diyerek yanıt verdi. 
Öztürk’ün istifasının ardından Trabzonspor’da yeni görevlendirmelerin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. 

RESMİ SİTEDE YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Öztürk'ün istifasının ardından Bordo-Mavililerin resmi internet sitesinde, yönetim kurulunun tanıtıldığı bölümde de düzeltme yapıldı. Buna göre Zeki Öztürk, burada sadece yönetim kurulu üyesi olarak tanıtıldığı görüldü.
Öte yandan daha önce yönetim kurulundan istifa ettiğini açıklayan Suat Şen'in ise resmi sitede hala yönetim kurulu olarak yer alması ise kafalarda soru işareti oluşturdu...