Yönetim kanadı bile “YETER ARTIK” dedi.
Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Trabzonspor'un bu sezon ligde periyodik olarak hakem hatalarıyla karşılaştığını belirterek “Hakemler bu sene kötü performans gösteriyorlar deniliyor. Bu hep neden Trabzonspor'a rastlıyor? Galatasaray'a, Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye böyle periyodik şekilde hatalı kararlar var mı? Burada esas önemli olan niyet” dedi.

Hakem kararları nedeniyle yaklaşık 25 puan kaybettiklerini söyleyen Çubukçu “Bu puanları topladığınız zaman da herkes Trabzonspor'un ligdeki sıralamasının nerede bulunabileceğini görür (62 puanla üçüncü sırada oluyor)” diye konuştu. Çubukçu, “Anadolu'daki bir futbol takımının taraftarını bu kadar germenin bir gerekçesi olması lazım. Varsa bunu cevaplayabilecek biri çıksın, söylesin. Bu kadar Trabzon üzerinde oyunlar oynamanın bir sebebi var ve biz bunu bilmiyorsak, bize de biri çıksın söylesin” ifadesini kullandı. 

KAPTAN ONUR KIVRAK:

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren ve bir yenilgi daha alması halinde (17 olursa) rekor kıracak olan Karadeniz ekibinde kaptan Onur Kıvrak da isyanlarda. Onur’un isyanı hem hakemlerin yönetimine hem de yaşananlara. “Hakem hatalarına alıştık” diyen kaptan “Bizim şehrimiz çok güzel bir şehir, insanımız güzel bir insan. Trabzon, milliyetçi, bayrağını seven, bayrağı için canını verecek bir şehir” ifadesini kullandı.

YEREL BASIN:

Trabzonpor yönetiminin ardından yerel basın da hakemi hedef aldı. İşte başlıklar ve manşetler:
Karadeniz: ‘Bari 2 dakikada hakem olun'
Taka: 'Ahımız var'
Günebakış: '2 dakikada katlettiler'
Sonnokta: 'Kahır günleri!'
Ekspres: 'Trabzonspor’un mecali yok, hakemlerin vicdanı yok'
İlkhaber: 'Bitsin artık bu işkence'