61 SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Amatör Spor Kulüplerini bir araya getirdi.
Başkan Usta Oyuncular ile ilgili ASKF'den performans ve yetenek raporlarını istedi. 
Ayrıca kulüplerde bulunan eksiklerinde rapor edilip kendilerine iletilmesi sonucunda maddi destek vereceğini söyledi.

Konu ile ilgi Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesilerinde düzenlenen Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Usta “Biz amatör kulüplerine sahip çıkalım. Oyunculara destek verelim, Trabzonspor Vakfı kuruyoruz bu vakıftan durumu iyi olmayan futbolculara, genç antrenör adaylarına biz diyoruz ki burslarını verelim eğitimlerini ciddiye alalım böylece Trabzonspor burada gerçek bir şemsiye olsun.
Altyapıda bizim antrenörlerimiz büyük oranda önceden devam edenler. 30 antrenörün 25’i önceden vardı.
Cem diye bir arkadaşı işin başına koyduk. Trabzonlu Tonyalı bizim evladımız. Almanya’da yetişmiş doğmuş büyümüş bir arkadaşımız. Sayıyı biraz daha artırdık. "

RAPORLARI İSTEDİK
"Onlarla beraber ASKF’den Adem ve Erhan Çimşir ile 10 günün sonuna kadar oyuncuların raporlarını istiyoruz. Öyle bir şey hazırlayalım ki Trabzonspor burada üzerine düşeni yapsın. Burada ekonomik düzenden bahsettik. Trabzonspor’un bir kurusun gitmemesi gerekiyor. Amatör kulüpler için 1000 lira iyi para. Kimse çar çur etmez. Bu olay bu sene 1 Milyon 2 sene sonra 3 olur. 4 tane oyuncu yetiştirdik mi senin 10 milyonun ne ki? 
Sabırla adım atarsak meyvesini alırız. En doğrusu nedir? En ufak iltimasa girmeden ne yapardını? Size inanıyorum en doğrusunu yazın çizin ki en doğrusunu yapalım.
Gençlerimizde belli bir yaştan sonra sıkıntı yaşıyoruz. 16-17 yaşa kadar becerikli çocuklarımız var. Bazen şöyle oluyor ilçe takımlarımız alıyor. O onu bu bunu devreye sokuyor. Çocuklar da buradan gitmeyi maharet olarak görüyor. 17-18-19 yaşlarında yaşantısından taktiğe kadar bizim yetiştirmemiz gerekiyor.

3 SENEYE OLAĞANÜSTÜ OYUNCULAR ÇIKACAK
"İleride 3-5 sene sonra olağanüstü kaliteli oyuncularımız çıkacaktır. ASKF ile işbirliği için sahsım adına çok geç atılmış bir adım olarak görüyorum.
Biz öyle bir şey yapalım ki yeni bir düzen kuralım ki Trabzonspor çok başarılı olsun.  Konya maçı öncesi bu raporu hazırlayalım ve sonrası hayata geçirelim daha da uzatmayalım."