61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - İlk yarısı golsüz berabere biten maçta goller ikinci yarıda geldi.  48. dakikada Mersin İdmanyurdu aradığı golü buldu. Gökçek Vederson'un serbest vuruştan kale sahasına ortaladığı top, Kayserispor defansı uzaklaştıramayınca boşta kaldı. Oluşan karambolde meşin yuvarlağı önünde bulan Welliton, yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

ZEKİ GALİBİYETİ GETİRDİ
70. dakikada Kayserispor, maça dengeyi getiren golü kaydetti. Oktay Delibalta'nın hatalı geri pasında bir anda araya giren Ömer Bayram, kaleci Mihaylov'u da geçerek, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1
85. dakikada konuk ekip, öne geçti. Sol kanattan hızla kaleye yönelen Biseswar, meşin yuvarlağı Barış Özbek'e ortaladı. Bu oyuncunun ıskalaması üzerine ceza sahası dışından bindirme yapan Zeki Yavru'nun gelişine sert vuruşunda top, ağlara gitti: 1-2. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca, Kayserispor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

TRABZONSPOR FORMASIYLA TEK GOL ATMIŞTI
Galibiyeti getiren golü atan Zeki, böylelikle bu takımda performansıyla da dikkat çekti. Trabzonspor'da forma şansı bulamayan oyuncu bordo-mavili forma altında ilk ve tek golünü 2013-2014 sezonunda Antalyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada atmıştı. Bu maçı Trabzonspor 2-0 kazanır 13 dakikada Zeki, bordo-mavili forma altında golle tanışmıştı.

1461 TRABZON'DA 8 GOL ATMIŞTI

Zeki, kariyerinde, DSGL, PAF, A2  ve 2. Lig olmak üzere 15 gol bulunuyor. Zeki, 2010-2011 sezonunda 1461 Trabzon ile 2. Ligde oynadığı dönemde 8 gol atmış ardından Trabzonspor'a alınmıştı.