Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta'nın açıklamaları ile Akyazı Stadı için sponsor destekli kombineler alınacağı kaydedilmişti.

Bu kombineler ile birlikte sayıyı 25.000'e çıkarmayı hedefleyen Bordo Mavililer bu kombineleri taraftar gruplarına, ASKF'ye ve öğrencilere dağıttı.

Ancak bugün şehirde dolaşan iddialara göre verilen bedava kombineler ücret dahilinde satılmaya başlanmış olması taraftarı çileden çıkardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Kulübü bu iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi. " Akyazı’da 41 bin kişilik yeni stadımızda üniversite ve lise öğrencileri, amatör spor kulüplerinin lisanslı oyuncularına belirli sayıda sponsor destekli kombineler kulübümüzün koordinasyonunda verilecektir.

“BİR BAŞKASINA DEVRİ MÜMKÜN OLMAYAN” bu kombinelerdeki amacımız geleceğimiz olan öğrenci ve sporcu gençlerimizi yeni stadımızın atmosferiyle tanıştırmaktır. Kulübümüzden yapılan bu açıklamanın dışında hiç bir habere itibar edilmemesi ve yanlış bir algı oluşturmaya çalışanlara müsaade edilmemesini önemle rica ederiz.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur."