61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da 900 TL'lik bilet fiyatlarına tepkiler dinmiyor. Konyaspor'un yarın oynanacak olan Trabzonspor mücadelesi ile ilgili deplasman takımı olan Bordo-Mavililere 900 TL'lik bilet fiyatı çıkardı.
Konyaspor'un bu hareketi tüm Türkiye tarafından kınanırken Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral karara tepki gösterdi ve taraftarların arasında maçı izleyeceğini kaydetti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulununan Saral, "Konyaspor yönetimin haksızlığa uğradığı gerçekçesi ile TFF’ye tepki amacı ile 900 liradan bilet satması sportmenliğe yakışmamaktadır.
Kamuoyu bilmektedir TFF kurumlarından cezalardan en çok canı yanan Trabzonspor’dur.

TEPKİYİ GÖSTERDİK
Protestonun nasıl yapılacağını Alanya maçında göstedik.11.400 taraftarımızın girişi yasaklanmasına rağmen kampanya başlattık ve 21 bin taraftarımızı ağırladık.
Konyaspor dost bildiğimiz bir kulüp böyle bir kararı yakıştıramadık.

TARAFTARIMIZ İLE İZLEYECEĞİZ
Trabzonspor taraftarının hiçbir ücret yıldıramaz. Konyaspor’un aldığı karar tepki olarak taraftarımız ile dolduracağız. Böyle takip edeceğiz.
Hoş olmadı, zamanlama yanlış başka bir şekilde protesto olabilirdi. Camia arası kırılganlığa yol açar.
Konyaspor’un aldığı bu kararı kınıyoruz. Trabzonspor yönetim kurulu olarak Trabzonspor taraftarları arasında izleyeceğim.

KENDİLERİNİ GÖZDEN GEÇİRSİNLER
Bu kararı değiştirmek erdemliktir. Ancak bu kararı almak ta Konyaspor’un imza atması talihsizliktir. İnşallah kendilerini gözden geçirirler ve bu yanlıştan dönerler. Trabzonspor ve Konyaspor’un tarihine yakışan budur.
Biz Trabzonspor’a hizmet için diyalogda kuracağız. Yanlıştan dönmelerini rica edeceğiz. Burada bireysel düşünemeyiz" ifadelerini kullandı.