61SAAT SPOR SERVİSİ

Saldırı sonrası Trabzonspor resmi internet sitesinde açıklama yayınlayarak terörü lanetledi

İşte o açıklama; ‘İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 3 teröristin saldırısı sonucu 28 şehit ve 60 yaralımız olduğunu büyük üzüntüyle öğrendik. Aylardır bu tür saldırılar nedeniyle onlarca vatandaşımızı, güvenlik görevlimizi maalesef şehit verdik. Genç yaşlı ve çocuk ayrımı yapmadan herkesi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların arkasındaki mihrakları şiddetle lanetliyoruz. Aziz milletimiz bu hain saldırılar karşısında her zaman metanetini korumuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik terörist eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken, şanlı bayrağımız altında toplanan milletimizin başı sağ olsun’

MUHARREM USTA VAZGEÇTİ

İftar yemeğinde bordo mavili camia ile biraraya gelen ve Trabzonspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan başkan Usta, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı nedeniyle programını iptal etti.

22.55 uçağıyla iftar yemeği sonrası İstanbul’a dönmek isteyen Usta, saldırının ardından bu kararından vazgeçerek Trabzon’da kaldığı öğrenildi.