Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Bülbüloğlu, "Evet tekrar karar bize geldikten sonra değerlendirme yapacağız. Haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Direkt FİFA'ya gidebiliriz. Öngörüde bulunmak zor. CAS'ın yapılan son toplantısında iyi bir savunma verdik. Çokta iyi geçmişti. FİFA'dan nasıl bir karar çıkar bilemiyorum" dedi. 

FIFA'daki karar uzun bir süreç olacak. 1 yılı aşabilir

Bülbüloğlu, "Öncelikle CAS'ta son karar şikeyle alakalı değil. UEFA Fenerbahçeyi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyerek şike konusunda ceza verdiğini beyan etti. Ama içerisinde verilecek cezada TFF'ye atıyor topu. Ancak TFF burada şahıs ve kurum olarak ayrımcılık yaparak Fenerbahçe'nin şampiyonluğumu tescilledi. Sayın Yıldırım kendini çok iyi savundu. Aziz Yıldırım hapiste yattı. Fetullahçı terör örgütüne karşı iyi bir süreç gösterdi. Aklanma sürecindeler. Bu olayda Fetullahçı terör örgütünün olması şikenin olmadığı anlamına gelmiyor. O sezonun gönüllerdeki şampiyonu Trabzonspor'dur. Bunun nezninde bir de kupamızı almak için mücadelemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.  

GELECEK SEZON İÇİN 3-4 TANE ÜST DÜZEY OYUNCU ALACAĞIZ 
 
Başkan yardımcısı Bülbüloğlu, "Çok alternatif var. Şu an da izlediğimiz bir çok oyuncu var. Evet ikinci yarı iyi bir çıkış yakaladık. Ersun hoca heyecan yarattı. İyi bir takım yarattık. 3-4 tane iyi oyuncu koyarsak high level oyuncular katarasak kadromuza hedefimize ulaşabiliriz. Bu seri galibiyetler ve yer ve pozisyonumuzla iyi bir heyecan yarattı. Bu durum birlik beraberlik yarattı. Seneye bu birlik beraberlikle birlikte hedefimize ulaşırız" dedi.  

RIBERY? 
 
Önder Bülbüloğlu, "Ribery çok üst düzey bir oyuncu. Ribery'nin mali getiri götürüsü ne olur şu an tasavvur bile edemiyorum. Yaş olarak da belli yere gelmiş oyuncular. Ama bizim de sportif başarıdan ziyade, maddi anlamda kulübü düze çıkarak hamlelerimiz var. Doğru işler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bunları konuşmak için çok erken. İsim vermek doğru olmaz" şeklinde konuştu. 

BEŞİKTAŞ MAÇI 
Beşiktaş maçına ilginin çok olduğunu belirten Bülbüloğlu, "Satılan 23 bin olduğunu biliyorum. Kombinelerle birlikte bu sayı 40 bine ulaşacaktır" dedi. 

(ajanspor)