Hami Mandıralı’nın görevine son verip Ersun Yanal’ı takımın başına getiren ve her anlamda yapılanmaya giden Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

UEFA’nın belirlediği mali kriterlere uymak için ince eleyip sık dokuyan Bordo-Mavililer, Akhisar forması ile harika bir sezon geçiren Hugo Rodallega’yı almak için tüm kozlarını oynuyor. Manisa ekibi ile yapılan ilk görüşmede 1 milyon Euro artı Özer Hurmacı’yı teklif eden Fırtına, olumsuz yanıt gelmesi halinde B planını da hazırladı.

G.SARAY DA İSTİYOR
Yönetim, Manisa ekibinin bu teklifi beğenmemesi durumunda 1 milyon Euro ve Özer’in yanı sıra Mustapha Yatabare ile Dame N’Doye’yi önerecek. UEFA’ya kısıtlı bütçeyle transfer yapma sözü veren Bordo-Mavililer, bu sayede hem elindeki oyuncuları elden çıkartacak hem de forveti Rodallega gibi kaliteli bir isimle takviye edecek. 

Akhisar’la 2017’nin haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan ve bu sezon 34 lig maçında 19 gol atan Kolombiyalı forveti Trabzon’un yanı sıra G.Saray da istiyor.

N'DIAYE'DE SORUN PARA
Hugo Rodallega’nın yanı sıra Osmanlıspor’dan Badou N’Diaye’yi isteyen Trabzonspor ile Başkent ekibi arasındaki pazarlıklar sürüyor. Osmanlı’nın, bu sezon iyi işler yapan Senegalli orta saha için bonservis bedelini yüksek tutması, Bordo-Mavili yönetimi zorluyor. Özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın “Mutlaka alınsın” dediği N’Diaye için takas yöntemini devreye sokmayı hedefleyen yönetim, bir yandan da alternatif isimlerle görüşmeleri devam ettiriyor.