Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Burak Yılmaz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor Burak Yılmaz transferinde ne durumda? Trabzonspor Transfer Haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri FutbolArena'da

2017-2018 sezonunda 50. yılı olan Trabzonspor, Süper Lig şampiyonluğunu hedeflerken transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar Kamil Ahmet Çörekçi, Bongonda ve Juraj Kucka gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo-Mavili ekip, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.
 
Trabzonspor, Burak Yılmaz transferinde ne durumda?

Çin ekibiyle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı kiralık olarak isterken  oyuncuyla her konuda anlaşmıştı. Beijing Guoan'ı ikna etmeye çalışan Trabzonspor yeni bir formül sunacak.
Fanatik'te yer alan habere göre, Yıldız oyuncu ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, Çin kulübüne de kiralama teklifini iletti. Başkan Muharrem Usta “Burak'ın bonservisi sizde kalsın. Kiralık olarak 1 senelik bize gönderin. Ücretini de yarı yarıya ödeyelim. Oyuncu bize gelmek istiyor. Siz de kolaylık sağlayın" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor eğer kiralama teklifinin kabul edilmemesi halinde bu kez Çin ekibinin kapısını 4 milyon Euro'luk bir bonservis teklifiyle çalacak.