61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligde aldığı kötü sonuçların ardından Ziraat Türkiye Kupasında gruplara da Gümüşhanespor yenilgisi ile başlayan Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi. Bordo-Mavililere ilgili gündeme gelen iddialar dikkat çekerken son olarak ise Yunan Medyası Bordo-Mavililerin Olympiakos'un 4-0 üstünlüğü ile biten Levadiakos maçını izlediğini yazdı. Bugün saat 16:00’da oynanan maçla ilgili sdna.gr sitesinde yer alan haberde Trabzonspor’dan bir ekibin bu maçı izlediği ifade edildi.
Haberde, Trabzonspor’da dahil bir çok Avrupa Kulübünün maçta ekiplerini görevlendirdiği izlenilen oyuncular arasında ön libero mevkiinde görev alan Sırp oyuncu Luka Milivojevic’in,  forvet           Brown Ideye ile on numara mevkiinde görev alan Kostas Fortunis’un yer aldığı ifade edildi.
Ancak bu oyuncuların en düşüğünün bonservis bedeli 6, en yükseğinin ise 10 milyon Euro olarak görülürken Trabzonspor’un bu oyuncuları mı yoksa farklı bir ismi mi izlemek için bu maçı izlediği belirtilmedi.
Öte yandan Sport24.gr adlı internet sitesinde Trabzonspor’un Kolombiyalı oyuncu Felipe Pardo’yu gündemine aldığı yazarken bu oyuncu hem sağ hem de sol kanatta görev alabiliyor...