61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin görev süresiyle ilgili mahkemeye taşınan süreç devam ediyor.  Yerel mahkemenin kongre yapılması yönündeki kararı Yargıtay'dan 2 kez dönerken, geçtiğimiz günlerde eksiklikler tamamlanarak Yerel Mahkeme tarafından yeniden Yargıtay'a gönderildi. 
Konuyla ilgili bugün Yargıtay'da duruşma gerçekleştirildi. Duruşmaya başvuru sahiplerinin avukatları Av. Murat Başman ve Av. Eda Lermi ile Trabzonspor Kulübü adına Av. Fuat Göktaş  katıldı. 
Trabzonspor avukatları Yargıtay'da ki duruşmada davanın eksiklikler açısından yeniden mahkemeye gönderilmesini talep etti. Yerel mahkemede 'Bilirkişi için başvuru' yapıldığını ifade eden Göktaş, "Ancak Yerel mahkeme bilirkişiye gitmeden Hazirun listesine bakarak karar verdi. Bunun bozulacağına inanıyoruz" dedi. 
Bu tür davalarda Yargıtay'ın kararının 20 gün ile 1 ay içerisinde verdiğini ifade eden Göktaş, "Bu tür davalarda 20 gün ve 1 ay içerisinde daireler toplanıp karar alır. Biz yeniden yerel mahkemeye döneceğini düşünüyoruz ve bu yönde görüş belirttik. Ancak kararın açıklanması Nisan 15'e kadar sürebilir" dedi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM