61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Akyazı açılış maçını Deportivo Alaves ile yapacak.

50. yılını kutlamaya hazırlanan Bordo Mavililerde açılış maçı yapılacak takım belli oldu.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis ile görüşen Bordo Mavililer pürüzler çıkması üzerine yine La Liga’dan Deportivo Alaves ile anlaştı.

35 Milyon Euro’luk bir kadroya sahip olan Alaves geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da büyük sükse yaparak ligi 9. Olarak bitirmişti.
Trabzonspor’un önümüzdeki günlerde Medikal Park Stadyumunda oynanacak olan maçı resmen açıklaması bekleniyor. 

TRABZONSPOR AÇIKLAMA YAPTI

Trabzonsporumuzun 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle 2 Ağustos Çarşamba günü çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Saat 10:00’da Trabzon Atatürk Alanı’nda çelenk merasimi ve ardından Sülüklü Mezarlığı’nda anma töreni yapılacaktır.

Saat 20:00’da Medical Park Stadyumu’nda başlayacak kutlama programında ise, konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile beraber taraftarlarımıza özel sürprizler de olacaktır.

Programının ardından saat 21:45’te futbol A takımımız, İspanya Birinci Ligi La Liga’nın güçlü ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk maçı yapacaktır. Maçtan sonra ise stadyumumuzun arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecektir.

Trabzonsporumuzun 50. yılı onuruna gerçekleştirilen ve 2017-18 sezonu öncesi takımımızın seyircisiyle ilk defa buluşacağı bu anlamlı organizasyonda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Karşılaşmanın biletlerinin satışıyla ilgili de açıklama yapılacaktır.