Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral Radyospor'da Abdullah Şanlı’ya konuştu.

İşte Gökhan Saral'ın açıklamaları:

Saral, "Trabzonspor’un derbi mücadelelerine hazırlanışı farklı oluyor. Taraftarlarımızda yanımızda oldu. Deplasman yasaklarını tekrar kaldıranlara teşekkür ediyorum. Bizde ligin ilk bölümüne böyle bir giriş yapacağımızı düşünmüyorduk.

Akhisar maçında iyi oynadığımızı gördük. Bu haftada Ersun Yanal'ın rakibi iyi analiz etmesiyle birlikte 3 puan kazandık. Zorlu bir fikstür başladı. Trabzonspor büyük camiadır ve başarılara endeksli değildir. Biz yönetim olarak, Rizespor’u da yeneceğimize inanıyorum. İlerleyen haftalar için de inancım tam.

Devre arasında 3 önemli takviyemiz olacak ve Trabzonspor daha iyi yerlerde olacak. Başkanımız ve ekonomik kurulumuzun çalışmaları neticesinde dengeli bir takım kurduk. N’Doye’nin ücretinin fazla olmasından dolayı biraz sıkıntı oldu. Daha sonra Ersun Yanal’ın gözünü girdi ve ücretinde indirim yaptı.  Şimdi tabii Akyazı’nın inşaat çalışmasını biz yapmıyoruz. Gönül isterdi ki açılış olsun. 

Bakanlarımızın da destekleriyle Akyazı Stadı’nın sonuna yaklaşıldı. Kasım sonu gibi açılacaktır.  Son olarak, Galatasaray galibiyetinin tesadüf olmadığını göstereceğiz” i