Trabzonspor’un karşısına kim çıkarsa kazanmak için oynayacaklarını ifade eden Şakar, “Dörderli gruplara kalmak için oynayacağız. Kasımpaşa Türki futbolunun yeri itibariyle bizimde üzerimizde olan bir takım. Güçlü bir ekip ama bizim için hiçbir şey fark etmez. Kasımpaşa’yı eleyip gruplara kalmak istiyoruz” dedi.
Trabzonspor’un şampiyonluk için en önemli adaylardan biri olduğunu kaydeden Şakar, “Şimdi tabi ki zaman zaman istikrarsız sonuçlar alıyoruz bu taraftarlarımızın gözünde biraz tedirginlik yaratıyor ama ben inanıyorum bundan sonraki haftalarda çıkışımızı devam ettirip hem taraftarlarımıza sevenlerimize bir güven vermek istiyoruz. Oyuncularımızda bunun bilincinde teknik kadromuz bunun bilincinde. Biz yönetim olarak bunun bilincindeyiz. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda istikrarlı sonuçlar alıp taraftarlarımızın sevenlerimizin tekrar kulübe güvenini sağlamak istiyoruz. 3 maçta 9 puan alırsak son derece mükemmel olur. 7 puanda iyidir diyorum ama biz 9 puanın peşinde koşuyoruz. Ümit ediyorum ki onu da kazanacağız. 9 puanı alırsak şampiyonluğun büyük adaylarından olacağız. Daha az puan alırsak ta şampiyon olmayacağız anlamına gelmiyor. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirmek için bu çok önemli moral açısından, taraftar açısından kalan 3 maçta 9 puan talebiz” şeklinde konuştu.

“ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ”
Trabzonspor’un eleştirilere açık bir kulüp olduğunu dile getiren Şakar, “Trabzonspor borsaya açık bir kurum. Zaten bir yanlışı olmaz. Seviyeli eleştiri bulunmakta fayda var. Her şey kuralla kırıp dökmeden birbirimizi yaralamadan eleştirilere açığız. Hesap vermekten de kaçınmıyoruz. Gerekli şeylerde hesaplarımızı vereceğiz. Kayserispor maçında taraftarlarımızı seslenmek istiyorum. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Taraftar kulübe küsmemeli desteklemeli çünkü başka Trabzonspor yok. İyi kötü günde hep beraber birlikte olmalıyız. Pazar günkü maçına gelmelerini destek vermelerini sonuçların burada çok büyük önemi var. İyi sonuçlar aldığımızı söyleyemeyiz. Kadronun zaman zaman değişmesi takım olma adına biraz zaman alıyor. Oyuncularımız çok kaliteli teknik kadromuz çok kaliteli toparlarız. Gençlerbirliği maçı bunun örneğidir. Bundan sonra devam edeceğiz. Şu ana kadar Giray hoca ve arkadaşları çalışmalarını devam ettiriyor. Çalışmaları bir havuzda toplayıp sonra bunları değerlendireceğiz. Yönetim olarak bir değerlendirmede bulunacağız. Bırakacağız alacağımız oyuncular varsa hocanın vereceği kararlar doğrultusun biz kendi kafamıza göre karar veremeyiz. Şu anda söyleyeceğiz her şey yanlış olur basında çıkan şeyler alakasız, asılsız şeylerdir” diye konuştu.