61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonspor’un 69. Olağan Genel Kurulu, 19 Mayıs Spor Salonunda yapılıyor. Bordo-Mavililer için hem muhalefet hem de yönetim kademesinde bir hayli önemli olan kongreye delegeler yoğun ilgi gösteriyor. Kongre salonun dışında delegeler kuyruklar halinde kartlarını alırken salonda yavaş yavaş dolmaya başladı. Kulisler özellikle kongre salonunu dışında yapılıyor. 

Kongreye hem Trabzkon’dan hem de Trabzon dışından çok sayıda basın mensubu da ilgi gösterdi. Trabzonspor’un kongresine toplamda 78 basın mensubu akredite oldu. 

Trabzonspor Genel Kuruluna eski başkanların yanısıra, son yapılan seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı aday olan isimlerde salona geldi. 

Trabzonspor Genel Kurulunda protestolar başladı. Saat 10:00'da başlayacağı açıklanan kongrede 50 dakika geçmesine rağmen kongre başlamayınca tribünlerden alkışlı protesto geldi. Her 10 dakikada bir alkışlayarak kongrenin hala başlamamasını protesto eden delegelere diğer tribünlerden de zaman zaman katılımlar oldu. 

Salon tamamen dolarken içeriye giremeyen delegelerin de olduğu kaydediliyor. Bu noktada nasıl bir yol izleneceği ise merak konusu. 








61SAAT TV - CANLI YAYIN paylaşan: canli61saat