Futbol oynadığı dönemde attığı klas gollerle bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, takımın yaşadığı gol sorununa çözüm arıyor. Gürcü teknik adam, lige verilen milli arada Cardozo, Deniz Yılmaz ve N’Doye ile yakında ilgilenerek forvet oyuncularını hazır hale getirmeye çalışıyor. Forvet oyuncularının daha çok topla buluşmasını isteyen Şota, golcü oyunculardan da kendilerine daha çok boş alan bulmalarını istiyor. Fırtına’nın Mersin maçına çift forvetle başlayabileceği konuşuluyor.

Trabzonspor güç depoluyor

Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü. Dün sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin kondisyon salonunda gerçekleşen antrenmanda Bordo-Mavili futbolcular, kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Futbolcuların çalışmada son derece istekli oldukları gözlenirken teknik direktör Şota Arveladze’nin de idmanda oyuncularıyla sık sık şakalaştığı görüldü.

Sol bek aranıyor

Trabzonspor’da sol bek arayışları erken başladı. Constant’ın bir türlü beklenen istikrarı yakalayamaması, Kayseri’den transfer edilen Alper’in ise beklentileri karşılayamaması Bordo-Mavililer’i şimdiden harekete geçirdi. Sportif direktör Süleyman Hurma’nın bu konuda devre arasına kadar yerli ve yabancı oyunculardan oluşan bir liste hazırlayıp teknik direktör Şota Arveladze’ye sunacağı bildirildi.