Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, hakem hatalarından yakındı, "Hakem hataları olmasaydı, Avrupa' yı garantilemiştik" dedi.

"SÜREKLİ SEÇİM YAPMAK CAMİALAR İÇİN KAYIPTIR"

Genel Sekreter Güney, göreve geldikleri günden bu yana kulübün ekonomik yapısını düzeltmeye çalıştıklarını belirtti. Kulüpte sürekli olarak seçimin gündeme getirilmesine de tepki gösteren Köksal Güney, şöyle devam etti:

"Genel kurulda bize 2 yıl ek süre verildi. Bir insan 6 ayda kulübü ancak tanır. Sık sık seçim yapmak, büyük camialar için kayıptır. Eğer bir şey kazandıracağını düşünsek, zaten biz koltuk sevdalısı değiliz. Kanunun bize verdiği Yargıtay'a gitme hakkını kullandık. Tabi ki Yargıtay,s seçim yapın, derse gerekeni yaparız. Yargıtay'ın vereceği karara saygılıyız. Ama gündemimizde böyle bir konu yok."

"HAKEM HATALARI OLMASAYDI Avrupa'YI GARANTİLEMİŞTİK"

Hakemlere eleştirilerde bulunan Köksal Güney, çok şanssız puanlar kaybettiklerini vurgularken de şunları söyledi:

"Bunda hakem hatalarının da etkisi var. Tek dileğimiz hakemlerin çifte standart uygulamamaları, gördüğünü çalmaları ve bütün takımlara aynı mesafede olmaları. Bu seviyeye gelebilirsek bu olaylardan kurtuluruz. Ama şu bir gerçek ki bu sezon hakemlerden yana çok canımız yandı. Hakem hataları olmasaydı Avrupa'yı garantilemiştik. Şampiyonlar ligi için de büyük şansımız vardı."