Rahat bir ortamda hazırlandıklarını belirten üçlü, yeni sezonunun Trabzonspor için parlak olacağına emin konuştu. Bordo-mavililerin en kıdemli yabancısı Arjantinli Colman"Benim için çok konuşulacak bir sezon olacak. Ligi ve Avrupa maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı. Yeni sezonda Trabzon'un gol umutlarından Henrique ise "Bu sezon bambaşka bir Henrique göreceksiniz" diyerek taraftara mesaj gönderdi.

HER YERDE OYNARIM
CELUSTKA: Trabzonspor'da oynamaktan gurur duyuyorum. Asıl yerim sağ bek olsa da hem sol da hem de stoperde görev yapabiliyorum. Nerde görev verildiğini kafama takmıyorum. Hocamın uygun gördüğü yerde elimden geleni yaparım.

MACERA ARAMIYORUM
COLMAN:
Bu sezona kafam rahat olarak başlayacağım. İyi ve eksiksiz bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Çıkış yapıp adımdan söz ettirmek istiyorum. Trabzon ve Trabzonspor'da mutluyum. Belli bir yaştan sonra ucuz rakamlara macera yaşamak istemem.

BURAK'I ARATMAM
HENRİQUE:
Burak Yılmaz'ın gidişiyle sorumluluğumun arttığının farkındayım. Elimden geleni yaparak Burak'ı aratmamaya çalışacağım. Bunun için yoğun çalışmalar yapıyorum. Ancak o 33 gol atmışsa ben 35 gol atacağım diye bir şey yok.