Transfer gündeminin ilk sırasında yer alan futbolcu Gary Medel'de son dakika gelişmesi yaşandı! Trabzonspor'un bir süredir transferi için uğraştığı ve başkan Muharrem Usta'nın "Inter ile anlaştık." açıklamasına rağmen bordo mavililere bu transferde dev bir rakip çıktı. Gary Medel'in Trabzonspor'a transferinde son dakika gelişmeleri. 

Trabzonspor'da Gary Medel transferi ne durumda?

Trabzonspor'un Inter'de forma giyen yıldız futbolcu Medel transferinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Başkan Muharrem Usta daha önceden Inter ile anlaştık şeklinde konuşmasına rağmen henüz futbolcuyu ikna edemeyen bordo mavililere yeni bir rakip daha çıktı. Dış basında gelen haberlere göre Valencia'nın da Medel transferi için devreye girdiği öne sürüldü. Öte yandan Medel yakın çevresine geleceğiyle alakalı olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. 

"TRABZONSPOR'A GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Trabzonspor'un transfer etmek istediği Gary Medel'in yakın çevresine geleceğiyle ilgili konuştuğu öne sürüldü. Daha önceden Boca Juniors'a gitmek istediğini söyleyen Medel'in Arjantin'e transferi Boca Juniors yönetiminin yüksek maliyet nedeniyle vazgeçmesi nedeniyle olumsuz sonuçlanmıştı. Medel'in ise, "Türkiye ve Trabzonspor benim için iyi bir seçenek olarak görünmüyor. Kariyerime daha iyi yerde yön vermeliyim." dediği öne sürüldü.