61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor yarın karşılaşacağı Kayserispor maçı için bugün hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Mavililerde sevindiren gelişmelerden biri ise bir süredir sakatlığı nedeniyle takımla çalışamayan Okay Yokuşlu'nun bugün yeşil sahalara dönmesi oldu. 

Bordo-Mavili oyuncu, takımdan ayrı olarak Musa Nizam ile birlikte düz koşu yaptı.
Ancak Trabzonpor'da Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı henüz kesinleşmeyen Muhammet Demir'in ise bu idmanda yer almadığı görüldü. Trabzonspor bu maç için son idmanını da forvetsiz yaptı. Hatırlanacağı üzere Trabzonpor'da Cardozo'nun da sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor'da sakatlardan dolayı can sıkılırken taraftarlar ise bugün 14 Şubat Sevgililer Günü olması dolayısıyla takıma mini bir sürpriz yaptı. Bordo-Mavili taraftarlar antrenman sonrasında tesislere gelerek takıma baklava ikram edip Kayserispor maçında başarılar diledi.

Bu esnada bordo mavili bir taraftar da futbolculara şöyle seslendi: "Siz sahada gayret ederseniz biz bu işi çözeceğiz, nasıl ilk 4 haftada en büyük şampiyon adayıysak, bazı oyunlara geldiysek, 20-25 puanımız hakemlerle gittiyse, biz federasyonla ve hakemlerle herkesle savaşacağız. Bunu beraber yapacağız. Siz Türkiye'nin en iyi futbolcularısınız, artık elinizi vicdanınıza koyun bizi artık mutlu edin. Sokakta yürüyemiyoruz, moralimiz bozuluyor işe gidemiyoruz."


Trabzonspor için kritik bir önem taşıyan Kayserispor maçı öncesinde son idmanı ise bordo-mavili yöneticiler de neredeyse tam kadro izledi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim takıma yarın ki maç için özgüven aşılamaya çalıştı.