61SAAT SPOR SERVİSİ-Sezonun ikinci yarısında yeni transferleriyle güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor, hem aldığı galibiyetlerle hem de beraberliklerle maddi kazanç elde etti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) her galibiyete 1 milyon 300 bin lira, her beraberliğe ise 650 bin lira maddi destek vermesi Bordo-Mavililere yaradı.

TOPLAMDA 6 MİLYON 500 BİN LİRA

Ligin ikinci yarısında dört galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Trabzonspor, galibiyetlerden 5 milyon 200 bin lira gelir elde ederken, iki beraberlikten ise 1 milyon 300 bin liranın sahibi oldu. Bordo-Mavililer, toplamda ise 6 milyon 500 bin lirayı kasasına koyarak önemli bir maddi gelirin de sahibi olmuş oldu.

4 GALİBİYET 2 BERABERLİK

İkinci yarıya deplasmanda Bursaspor’u 2-1 yenerek başlayan Trabzonspor, ardından deplasmanda Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etmişti. Sonraki hafta sahasında Gaziantep maçından 4-0 galibiyetle ayrılan Bordo-Mavililer, ardından Osmanlı’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Sonrasında evinde Alanyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, dün de deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.