61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Guidetti, giydiği ayakkabılarla ülkesinde olay oldu. Finalde Portekiz'i yenerek Avrupa Şampiyonu olan İsveç'in U21 takımı bunu bir partiyle kutladı. Partiye ayağında alt sarısı ayakkabıları ile gelen Guidetti ülke basının manşetlerini süsledi. Burada yapılan haberlerde, Guidetti'nin Avrupa Şampiyonası Finalinde Portekiz'i penaltılarla 4-3 yenerek şampiyon olmasına atıfta bulunduğu kaydedildi.  Guidetti'nin altın sarısı ve üzeri yaldızlı ayakkabıları, ülkesinin basınında 'Bu ayaklar kime ait?' şeklinde manşet oldu.

İsveçli oyuncu Guidetti, ayakkabıları ile manşetleri süslerken transferi ile ilgili ise bordo-mavilileri üzen haber geldi. Guidetti, ingiliz liginde oynamak istediğini ifade ederken açık kapı da bırakmayı unutmadı. Guidetti, Daily Mail'de yer alan habere göre, "Premier lig fantastik bir lig. Tabi ki herkes için orada oynamak bir rüya. Ve bu çok normal. Ama ben ne olacak biliyorum" dedi.



Konuyla ilgili yapılan haberde ise Guidetti ile Trabzonsopr'un dışında dünya devlerinin de ilgilendiği ortaya çıktı. İspanya'da son UEFA Şampiyonu Sevilla, Portekiz'den Sporting Lizbon, İngiltere'de Newcastle, West Ham, Tottenham ve Liverpool'un oyuncuyla ilgilendiği kaydedildi. İngiltere'de Manchester City'e tranfser olan Guidetti, burada istenilen performansı ortaya koyamayınca son olarak geçen yıl Celtic'e kiralanmış ve sözleşmesi de bu yıl bitmişti. Guidetti, şuan da bonservisi elinde bulunuyor ve o yüzden takımların gözde isimleri arasında. 

KAYNAK: 61SAAT.COM