Trabzonspor ile ilgili bir tranfser iddiası daha ortaya atıldı. Fotospor Gazetesi tarafından ortaya atılan iddiaya göre Trabzonspor'un Erkan Zengin'in milil takımdan arkadaşı Kim Kallström.. Ancak bu oyuncunun 32 yaşında olması tranfserin kafalarda soru işareti yarattı. Gazetenin iddiasına göre Trabzonspor bu oynucuyla ilgileniyor ancak bu ihtimal ciddi anlamda bir hayli zor görünüyor...

İŞTE FOTOSPOR GAZETESİNİN O İDDİASI: 

 Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu transferde büyük düşünüyor. Tolgay Arslan transferinden 15 milyon euroya yükselen maliyet nedeniyle vazgeçen Başkan Hacıosmanoğlu'nun Ersun Yanal'ın listesinde bulunan diğer isimlerle görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

Transfer dönemi bitmeden mutlaka takıma pas yüzdesi yüksek bir oyuncu kazandırmak isteyen Hacıosmanoğlu'nun masasına son gelen isim İsveçli Kim Kallström oldu. Ersun Yanal'ın İsveçli orta saha için Erkan Zengin'den de bilgi aldığı ve durumunu sordurduğu öğrenildi.

Rusya'da Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki İsveçli oyuncunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Trabzonspor'un Spartak Moskova'ya cüzi bir bonservis ücreti ödeyeceği ve Kallström'e de yıllık 1.5 milyon eurodan 1.5 + 1 yıllık sözleşme teklif edeceği belirtildi.