Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın dün akşam Galatasaray’ın Cavanda ile anlaştığı iddialarına sert bir şekilde, “Cavanda’nın öyle bir durumu yok. Galatasaray ile anlaşmışsa bize haber vermesi gerekiyor” derken bugün yine ilginç bir iddia ortaya atıldı. 

Habertürk Gazetesinin iddiasına göre Galatasaray, Trabzonspor’a Cavanda için Umut ve Olcan Adın’ı önereceği kaydedildi.  Sorun yaşadığı futbolcuları elden çıkarmak için var gücüyle çalışan Galatasaray ile ilgili ortaya atılan bu komik iddia ise güldürdü. Trabzonspor elinde ki sorunlu futbolculardan kurtulmaya çalışırken, kadro yapılanmasını ise genç futbolcularla şekillendirmeye çalıştığı biliniyor.

İŞTE O KOMİK İDDİA...

Savunmaya Serdar Aziz, forvete Eren Derdiyok'u transfer eden, orta sahadaki boşluğu da Lucas Leiva'yla doldurmak isteyen Galatasaray'da sağ bek sıkıntısına da çözüm aranıyor. Martin Linnes'in yetersizliği, inişli çıkışlı grafik sergileyen Sabri Sarıoğlu'nun da taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmaması yönetimi yeni arayışlara itti.

 BİR TAŞLA İKİ KUŞ, CAVANDA'YI VER, UMUT'U AL

Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem kadro dışı bırakılan eldeki oyunculardan kurtulacak hem de sağ bekteki açığı dolduracak bir formül buldu. Trabzonspor'da durumu belirsizliğini koruyan Luis Cavanda'yı kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Bordo-Mavililer'e eski futbolcuları Umut Bulut'u takas olarak önermeyi düşünüyor.

 Trabzon'dan gelecek yanıta göre Umut'un yerine Olcan Adın'ın da takasta kullanılabileceği öğrenildi. Eğer Bordo-Mavililer bu teklife sıcak bakarsa, yönetim hem gözden çıkardığı bir oyuncudan kurtulacak hem de sağ bekini güçlendirmiş olacak.