Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, Skibbe yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Karabükspor'a konuk olacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 17.00'da başlayacak.

İŞTE TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ
TOLGA, SERKAN, GİRAY, MUSTAFA, CELUSTKA, SAPARA, ZOKORA, SONER, VOLKAN, OLCAN VE VİTEK

Karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek düdük çalarken; Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz bayrak sallayacak. Zorlu mücadelenin dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan.

TAKIMIMIZ HANGİ FORMALARLA ÇIKACAK / TIKLA ÖĞREN


KARŞILAŞMANIN KAPILARI SAAT KAÇTA AÇILIYOR / TIKLA ÖĞREN

FIRTINA EKSİK BAŞLIYOR

Trabzonspor'da ilk hafta mücadelesi öncesi eksiklerin çokluğu dikkat çekiyor. Ancak şüphesiz ki en büyük eksik teknik direktör Şenol Güneş. Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Karabükspor maçını tribünden takip edecek olan Şenol Güneş'in yerine kulübede antrenör Şeref Çiçek'in görev yapması bekleniyor.

Güneş, ayrıca cezalı Colman ve Zeki Yavru'nun yanı sıra Slovak futbolcu Marek Cech, yeni transferler Emre Güral ve Bamba, yedek kaleci Zeki Ayvaz ve golcü futbolcu Halil Altıntop'u Karabük'e götürmedi. Bamba'nın milli Fildişi Milli takımının Rusya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada hem aldığı darbe hem de yorgunluğa bağlı olarak Karabük'e götürülmediği, Halil Altıntop'un ise sakatlığının bulunduğu belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR
Tomic
Uğur
Mabiala
Deumi
İshak
Yiğit İncedemir
Kağan
Cernat
Lua Lua
Shelton
Mehmet Yıldız

SAAT: 17.00
STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

ELDİVENLER ONUR'UN

Trabzonspor'da Karabükspor maçında kalede Onur'un görev yapması bekleniyor. Kaptan Tolga'nın cezası nedeniyle Perşembe günü Macar Videoton takımıyla oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu maçında görev yapamayacak olmasını göz önünde bulunduran Şenol Güneş'in, Onur'un defansla uyumunu artırmak için Karabükspor maçında genç kaleciyi sahaya süreceği vurgulandı. Defansta Bamba'nın yokluğunda Giray - Mustafa ikilisi oynayacak. Forvette ise Halil'in kadroda olmaması nedeniyle Brezilyalı Henrique'nin görev alması bekleniyor.

SKIBBE'NIN 3. MACERASI

Trabzonspor karşılaşması ile birlikte Alman teknik adam Michael Skibbe de Türkiye'deki 3. macerasına başlayacak. Daha önce Galatasaray'ı çalıştıran Skibbe, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Eskişehirspor'da görev almıştı. Es-Es ile başarılı bir grafik çizen ve kırmızı-siyahlıları ligin tepesine kadar taşıyan Skibbe, devre arasında Hertha Berlin'den gelen teklif üzerine ülkesine dönmüştü.

Hertha Berlin macerası iyi gitmeyen ve buna bağlı olarak oldukça kısa süren Alman teknik adam, yeni sezon öncesi Karabükspor ile anlaşarak yeni bir Türkiye macerasına da başlamış oldu.