Esteban Alvarado: Yeni sezon öncesi takımdan ayrılacağı söylentilerine rağmen deneyimli eldivenin takımda tutulması kararlaştırıldı. Slovakya kampında çalışkanlığı ve sempatik tavırlarıyla kampın neşesi oldu. İlk kampta Onur olmadığı için ön plandaydı ama ikinci kampta kalede kıyasıya bir rekabete hazır gözüktü.
Uğurcan Çakır: Geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık oynayıp tecrübe kazandı. İlk kampta da iyi çalıştı. Ama önünde aşması gereken iki önemli isim bulunuyor. Furkan Taş: Genç eldiven oldukça başarılı bir kamp geçirdi. İlk kampı olmasına karşın Esteban ve Uğurcan ile başa baş mücadele etti. Hazırlık maçlarındaki performansı merakla bekleniyor.

Zeki Yavru: Kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'da iyi bir sezon geçirerek geri dönen Zeki Yavru, kampta iyi alıştı ve göze girdi. Hırsı ve azmiyle ilk kampta formaya yakın isimlerin başında olduğunu gösterdi. Taraftar da Zeki'yi biraz daha sahiplenip destek verirse katkısı fazla olacaktır. Mustafa Akbaş: Mücadeleci kimliğiyle ön plana çıktı. Yanal'ın yakın ilgi gösterdiği isimlerden olan Akbaş, muhtemel transferler arasından sıyrılabilir. Ancak oyuncuya birçok teklif geldiği öğrenildi.

Uğur Demirok: Geçen sezon Osmanlıspor'a kiralan futbolcu öncelikle yeniden takıma döndüğü için çok mutlu. İyi çalışıyor ve formayı istiyor. Yeni baba olmasının ekstra motivasyon sağlaması bekleniyor . Güray Vural: Önceki sezon beklentileri karşılaşamamıştı. Bu sezon öncesi olumlu yönde çok farklı bir görüntü sergiliyor. Hazırlık maçları öncesi muhtemel transferler arasından sıyrılma ihtimali yüksek.

Semih Karadeniz: Arkadaşları kampta adını 'Fırtına Semih' taktı. Süratiyle herkesi solluyor. İkili mücadelelerde ayakta kalan Semih, ikinci kamp için sabırsızlanıyor.

Serge Akakpo: Slovakya kampının sessiz isimlerindendi. Henüz kendisiyle resmi sözleşme imzalanmayan Akakpo'nun takımda rekabeti artıracağı kesin.

Aytaç Kara: Geçen sezon takımda kaybolan futbolculardan biriydi. İstediği futbolu bir türlü yansıtamadı. Ama Ersun Yanal ile sanki yeniden doğdu. Neşesi yerinde çok istekli çalışıyor. Bunu devam ettirirse forması garanti gibi duruyor.

Okay Yokuşlu: Yüksek motivasyonla çalıştı. Geçen sezondan önemli dersler alan Okay, teknik direktör Ersun Yanal'ın yıldızını parlatabileceği isimler arasında.

Ramazan Övüç: Topu dikine sürebilen özelliğiyle Yanal'ın gözüne girdi ancak kampın son günlerinde talihsiz bir sakatlık yaşadı. Hakkında birçok transfer dedikodusu çıkan Ramazan, yine de hırsı ile dikkat çekti.

Abdülkadir Ömür: Trabzonspor'un kadrosundaki en genç isim, kampın yıldızlarından oldu. Kendine güveni, teknik kapasitesi ve süratiyle adeta yıllardır A takımda mücadele ediyor havası verdi. Hazırlık maçları performansı merakla bekleniyor.

Yusuf Yazıcı: Geçen sezonun parlayan isimlerinden olan genç yetenek, ilk kez A takımla kampa katıldı. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Kendini geliştiriyor. Yanal'ın gözdelerinden.

Yusuf Erdoğan: Sanki yeniden doğmuş gibi. Ersun Yanal'ın gelişinin ardından neşesi yerine gelen Yusuf, kampı iyi değerlendirdi. Ancak şunu da es geçmeyelim. İlk kampta en çok ceza alan oyunculardan biriydi.

Batuhan Artaslan: Fiziksel özellikleri ve isabetli pas yüzdesi ile dikkat çekti. Kampta kendini gösteren isimler arasında olan Batuhan'ın ikinci kampta da olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gökhan Alsan: Slovakya'ya gitmeden önce bir çok kulüpten transfer teklifi aldı. Ancak Ersun Yanal kendisini kampta görmek istedi. Gökhan da bu fırsatı iyi değerlendirdi. Kampın en iyilerinden biri oldu. Takımda kendisine yer açabilir .

Muhammet Demir: Herkes ondan çok şey bekliyor. Gençlere göre daha deneyimli. Şuan için hücumda formaya en yakın olan isim olarak dikkat çekiyor.

Muhammet Beşir: Özellikle forvet mevkiine transfer yapılması kendisini çok hırslandırdı. Formayı istediğini gösterdi. Ama henüz yerini garantileyemedi. İkinci kampta daha çok çalışması gerekecek..