Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, 7 eksikle deplasman maçına gitti. Cezası nedeniyle maçı tribünden takip edecek olan teknik direktör Şenol Güneş, golcü oyuncusu Halil ve yeni transfer Bamba'yı maç kadrosuna almadı.

ANKARA'YA GİTTİLER

Spor Toto Süper Lig'de yarın saat 17.00'de Karabükspor'la oynayacak olan Trabzonspor, saat 11.20'de Anadolu Jet'in tarifeli uçağıyla Ankara'ya hareket etti. Kafile, Ankara'dan karayoluyla Safranbolu'ya geçecek.

KARABÜK'E GÖTÜRÜLMEDİLER

Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Karabükspor maçını tribünden takip edecek olan Şenol Güneş'in yerine yedek kulübesinde antrenör Şeref Çiçek bulunacak. Şenol Güneş, cezalı Colman ve Zeki Yavru'nun yanı sıra Slovak futbolcu Marek Cech, yeni transferler Emre Güral ve Bamba, yedek kaleci Zeki Ayvaz ve golcü futbolcu Halil Altıntop'u Karabük'e götürmedi.

BAMBA YORGUN

Bamba'nın milli Fildişi Milli takımının Rusya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada hem aldığı darbe hem de yorgunluğa bağlı olarak Karabük'e götürülmediği, Halil Altıntop'un ise sakatlığının bulunduğu bildirildi.

KALE ONUR'UN

Trabzonspor'da Karabükspor maçında kaleyi Onur koruyacak. Kaptan Tolga'nın cezası nedeniyle perşembe günü Macar Videoton takımıyla oynanacak UEFA Avrupa Ligi play off turu maçında görev yapamayacak olmasını göz önünde bulunduran Şenol Güneş'in, Onur'un defansla uyumunu artırmak için Karabükspor maçında genç kaleciyi oynatacağı vurgulandı. Defansta Bamba'nın yokluğunda Giray–Mustafa ikilisi oynayacak. Forvette ise Halil'in kadroda olmaması nedeniyle Brezilyalı Henrique görev alacak.

ESKİ FUTBOLCULARA İFTAR YEMEĞİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde eski futbolcularına iftar yemeği verdi. Yemeğe Asbaşkan Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanı Ali Özbak, teknik direktör Şenol Güneş ve eski futbolcular katıldı.