Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, pazartesi günü karşılaşacakları Balıkesirspor maçından umutlu olduklarını söyledi. 

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 2. yarısında aldığı iyi sonuçlara Balıkesirspor maçını da eklemek istiyor. Lige verilen arayı Samsun’da çalışarak değerlendiren kırmızı-beyazlılar, bugünkü çalışmalarını sabah salonda ve akşam da Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan akşam antrenmanı, istasyon ve taktik çalışmanın ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla sonlandı.

Antrenman öncesinde takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Özköylü, “Lige verilen aranın ardından tekrar kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Son oynadığımız Altınordu maçında aldığımız 3 puanın morali, keyfi geçen süreçte bizim adımıza oldukça faydalı oldu. Arada tatsız olaylar yaşadık ama bizim için olaylar bitti. Biz, vermiş olduğumuz karar doğrultusunda Trabzonspor maçı iptal oldu ama buradaki antrenmanlar tam gaz ilerledi. Hiçbir problem olmadan, neşeyle, keyifle işimizi, antrenmanlarımızı yaptık” dedi.