Ligin 9. haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın Napoli takımını konuk ettiği maçtan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma, Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

BEŞİKTAŞ VODAFONE ARENA'DA 6 GALİBİYET 3 BERABERLİK ALDI
Geçen sezon ligde Bursaspor ile yapılan maçta hizmete giren bu statta, şu ana dek 9 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Siyah-beyazlı takım, ligde bu sezon Vodafone Arena'da yaptığı 4 maçın ise 3'ünü kazandı, birinde berabere kaldı.

CANER TALİSCA ARAS VE NECİP YOK
Ligin 8. haftasında Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalacak Caner Erkin'in yanı sıra 9. haftadaki Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan Anderson Talisca ve Necip Uysal, maçta görev alamayacak. Gençlerbirliği maçının ardından yapılan ilk idmanda omzundan sakatlanan Aras Özbiliz de Trabzonspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

TOSİC CEZALI VE SAKAT
Gençlerbirliği maçında bu sezon gördüğü 4. sarı kartla cezalı duruma düşen Dusko Tosic'in de sakatlığı bulunuyor.

Bu sezon başarılı futboluyla göz dolduran Tosic, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanmıştı.

MARCELO KART GÖRÜRSE...
Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor karşılaşmalarında sarı kart gören Marcelo, Trabzonspor mücadelesinde kart gördüğü takdirde 11. haftadaki Adanaspor maçında cezalı duruma düşecek.