Bakan Özhaseki'nin Kayserispor'a yaptığı ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Recep Mamur şehir dışında olduğu için karşılamada yer alamadı. Bakan Özhaseki'yi Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Kayserispor Asbaşkanı Yücel Şahin, Kayserispor Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız karşıladı. Bakan Özhaseki tesislerde futbolcuların antrenman yaptığı sahaya giderek, oyuncularla sohbet etti. Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu, Bakan Özhaseki'ye ziyareti için teşekkür etti. 

Özhaseki ise, şöyle dedi:

"Sezon başından itibaren sizleri keyifle izlemeye başladık. Bu sene bizim süper bir takımımız var, müthiş gidecekler ama şanssızlıklar biraz yakanızı bırakmadı. İnşallah sonu iyi olacak. Kulübe sahip çıkacağız. İnsanların ilgisi biraz az gibi gözüküyor ama biz bunu hareketlendiririz. Bana, arkadaşlarıma ve şehrin yerel yöneticilerine ne düşüyorsa bunu herkes yapacak. Hep birlikte iyi günler göreceğiz diye umut ediyorum. Sizin az çok futbol geçmişinizi biliyoruz. Futbolu yakından takip ettiğim için sizleri tanıyorum. Bulunduğunuz yer, ne size ne de bize yakışmıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde sizden bol başarı bekliyoruz. Bu başarı neticesinde de bize ne düşerse bizde onu yerine getireceğiz."

Bakan Özhaseki, konuşmasının ardından futbolcu ve teknik heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada, ziyaret sırasında Kapalıkale taraftar grubu Bakan Özhaseki'den Kayserispor için parasal destek istedi. Ziyaretin sonunda Asbaşkan Yücel Şahin, Bakan Özhaseki'ye isminin yazdığı 38 numaralı formayı hediye etti.