Golcü transferinde bu sezon attığı adımlardan olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, rotayı Beşiktaş'ın genç santrforu Mustafa Pektemek'e çevirdi. Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesinin ardından forvete kaliteli bir isim almak isteyen bordomavili yönetim, Beşiktaş ile mali açıdan sorunlar yaşayan 23 yaşındaki golcünün menajeriyle temasa geçti.
Fotomaç'ın haberine göre;
Karadenizi ekibinin, alacaklarına karşılık siyah-beyazlı kulüpten ayrılması gündeme gelen Mustafa'nın durumu hakkında bilgi aldığı dile getirildi.

ALTERNATİF İSİMLER DE MEVCUT
Başkan Sadri Şener'in kesin ve net bir şekilde "Hayır" demesiyle Fatih Tekke transferini rafa kaldıran Trabzonspor'un, önümüzdeki günlerde Beşiktaş yönetimiyle de temas kuracağı ifade edildi. Kopenhag'lı N'Doye'yi Lokomotif Moskova'ya kaptıran Trabzonspor Mustafa Pektemek'in yanı sıra Gaziantep'ten Cenk Tosun ve Muhammet Demir, Eskişehir'den Batuhan ve Galatasaray'dan Sercan Yıldırım'ı da transfer listesinde tutuyor.

BENİ ARADILAR
Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammet Ali Gençcan, Trabzonspor'un kendilerine teklif yapıp yapmadığıyla ilgili soruya, "Sadri Şener ve bazı yöneticiler beni arayıp Mustafa Pektemek'in durumunu sordu. Bu doğrudur" diye yanıt verdi. Böylece bordo-mavililerin genç golcüyle ilgilendiği menajeri tarafından da doğrulandı.

Geçen sezon Gençlerbirliği'nden Beşiktaş'a transfer olan Mustafa Pektemek, siyah-beyazlı formayla çıktığı 30 Süper Lig maçında 8 kez fileleri havalandırdı.