Trabzonspor, son 5 sezonun en kötü ilk 6 haftasını geçirdi. Avrupa kupalarından elendi, 6 haftada alınabilecek 18 puanın 9’unu kaybetmiş durumda. Üstelik oynadığı takımlara baktığınızda Fenerbahçe haricinde hiçbiri güçlü değil, Fenerbahçe de son yılların en kötü dönemlerini yaşıyor.

Daha kötü ve kaygı verici olan ise, ligin en kötü futbol oynayan takımlarından biri olmasıdır. Oynadığı 6 maçın hiçbirinde doyurucu bir futbol oynamamıştır. Hiç bir mevkide organizasyon iyi değil. Onur, Tolga, Bamba ve Sapara olmasa bu puanları da alamazdı emin olun.

UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu maçına baktığımızda tablo çok net anlaşılabilir. Sahasında oynadığı maçta rakibe tam 8 gol pozisyonu verip sadece 4 pozisyon yakalayabildi. Ayrıca, rakibinin pozisyonları çok daha net.
Maçın ilk yarısında koskoca Trabzonspor’un tek bir gol pozisyonu yok. İlk yarıda sanki galip imiş gibi yavaş ve kaygısız. İkinci yarıda Soner’in şık golü haricinde 2-3 cılız pozisyon, hepsi bu kadar. Onur ve Bamba olmasa maçın skoru 4-1 olabilirdi.

Eski yıllarda Avni Aker’de bacakları titreyen takımlar şimdi aynı sahada Trabzonspor’u titretiyorlar.
Peki bunun sorumlusu kim ve takım nereye koşuyor?

FATURAYI KİM ÖDEYECEK?

Sorumlular belli; Başkan Şener ve Şenol Güneş. Yıllardır yaptıkları transferler fiyasko. Bu fiyaskoda yönetim ile Hoca bana göre aynı derecede sorumlu.

Ancak, son günlerde oynana kötü futbolda bence göz ardır edilmemsi gereken önemli bir konu var. Bu da Trabzonspor yönetiminin şu anda ligin oynanmakta olduğunu unutup, iki sezon önce Fenerbahçe’ye şike şaibeleri altında kaptırılan ŞAMPİYONLUĞUN PEŞİNE düşmeleridir.

Trabzonspor yönetiminin bu şekilde üzerlerine yöneltilen eleştirileri bertaraf etme ve kendilerini başarılı gösterme gayreti biçine girdikleri çok açıktır. Şampiyonluk kupası konusunda olumlu bir sonuç alınabilirse yaklaşmakta olan mali kongreyi de hasarsız atlatacaklarını hesap etmektedirler.

Ancak şunu anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Trabzonspor’a KUPA VERİLMEYECEKTİR. Atı alan Üsküdar’ı geçti Beyler. Bari taraftarı boşuna kandırıp ümitlendirmeyin. Şayet siz bu kupayı alırsanız, her platformda sizden özür dileyeceğime ve hakkınızı teslim edeceğime söz veriyorum.

DEĞERLİ TRABZONSPOR TARAFTARLARI!

Emin olun ki, mevcut yöneticilerin çoğu Trabzonspor’un içinde bulunduğu duruma sizin kadar üzülmüyorlardır. Üzülselerdi biraz öz eleştiri yapar ve yapmaya devam ettikleri hatalardan vazgeçerlerdi. Bu nedenle durdukları her gün, MALESEF hem ekonomik hem de başarı olarak Trabzonspor kan kaybetmeye devam edecektir.