Porto'dan kiraladığı Jun Suk'tan istediği verimi alamayan, Muhammet Demir ve N'Doye'un da etkisiz kalmasıyla iyice sıkıntıya düşen Trabzonspor, devre arasında mutlaka iyi bir golcüyü kadrosuna katacak. Başkan Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde Trabzon'un efsane isimlerinden Özkan Sümer'le görüşürken, fikir alışverişinin yapıldığı toplantıdan yine golcü transferi çıktı.

Başkan iyi bir forvet alacaklarını belirtirken, gündemdeki isim çok tanıdık: Oumar Niasse. Daha önce Süper Lig'de Akhisar Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki yıldız futbolcu, 5.5 milyon Euro'ya 2014'te Lokomiv Moskova'nın yolunu tutmuştu. Rusya'da müthiş bir performans sergileyen Niasse geçen sezonun devre arasında ise Everton'a gitti. Bonservisi için tam 18 milyon Euro ödenen Niasse, Premier Lig'de beklentilerin hayli altında kaldı. 

Everton gönderecek

İngiliz futboluna bir türlü ayak uyduramayan ve bu sezon kadroya bile giremeyen Niasse, Everton'ın ikinci takımında 4 maçta forma giyebildi. Galatasaray'ın da sezon başında ciddi şekilde istediği Niasse için Trabzonspor çalışmalara başladı. Senegalli forvetin menaceriyle temasa geçen Bordo-Mavililer, zemin oluşturmaya çalışıyor. Hedef, kiralık olarak Niasse'ı devre arasında almak. Everton da oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor..