Trabzonspor kulübü bugün yaptığı açıklama ile eski telekomünikasyon sponsorları olan TrabzonCell ve TrabzonNet ile çalışmalarını sona erdirdiğini açıkladı. Hatırlanacağı üzere yeni yönetimin Turkcell ile anlaşmasına vardığı 61cell sponsorluğunun kamuoyuna duyurulmasından sonra, Türk Telekom Trabzoncell kullanıcılarını 61cell'e engellemişti. Yaşanan sorun ilk başta tepki yaratmış, daha sonra Turkcell'den yapılan açıklama ile sorunun çözüldüğü bildirilmişti. Bu sorunun ardından kulüp de Türk Telekom ile olan çalışmalarını sona erdirdiğini açıklayarak, 7 yıllık süreç içerisindeki iş ortaklığı sebebiyle Türk Telekom'a teşekkürlerini ifade etti. İşte açıklama metninin tamamı.


''Kulübümüzden açıklama: TrabzonCell ve TrabzonNet ile çalışmamız sona ermiştir


Değerli Trabzonspor taraftarları. Yaklaşık 7 yıldır Türk Telekom ile birlikte iş ortaklığı yaptığımız TrabzonCell hatları ve TrabzonNet internet ile olan çalışmalarımız artık sona ermiştir. Bu süreçte Türk Telekom çalışanlarına TrabzonCell ve TrabzonNet markasına verdikleri emek, destek ve iş birlikleri için teşekkür ederiz.

Başkanımız ve yönetimimizle birlikte ‘’Yeniden Doğuş’’ mottosuyla yola çıktığımız ve 50. yılı milat olarak kabul ettiğimiz bu dönemde, Trabzonsporumuzu daha ileriye taşımak amacıyla başlattığımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Telekomünikasyon altyapısını artık Turkcell 61Cell projesinde buluşturuyor ve tüm taraftarlarımızı 61Cell’li hatlara geçerek kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz.

61CELL’DEN ÖZEL TARİFELER

Turkcell, 61CELL aboneleri için FIRTINA 4GB ve FIRTINA 8GB adlı iki ayrı tarife hazırladı. Taraftarlarımıza, FIRTINA 4GB tarifesiyle 750 dakikalık konuşma, 1000 SMS, 4GB internet paketi 41 liradan, FIRTINA 8GB tarifesi ise 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 8GB internet paketi 61 liradan sunuluyor. Bu indirimlerin yanı sıra 61CELL’liler GollerCepte 1967 Premium aboneliğine sahip olacak. Böylece takımımızın attığı her golü anında cep telefonlarından izleyebilecek, atılan gol sayısı kadar 100MB mobil interneti de haftalık olarak taraftarlara hediye edilecek.

Ayrıca 1GB hediyeli BiP, içinde 5GB bulunan Turkcell TV+ ve sınırsız fizy’e de ücretsiz sahip olabilecek. Taraftarlarımız yine ücretsiz sunulan ÇalarkenDinlet’le de Trabzonspor marşını arayanlara dinletebilecek. Dileyen 61CELL kullanıcıları ise tarifelerine ek olarak Turkcell 4.5G teknolojisini destekleyen akıllı telefonlardan da satın alabilecek.

61CELL’DE TAKSİTLİ FORMA VE KOMBİNE DÖNEMİ

61CELL’den hat alan taraftarlarımız bundan böyle kombine ve formalarını taksitle Turkcell mağazalarından satın alabilecek. Taraftarlarımız ayrıca formalarını Türkiye’de bir ilk olarak Turkcell Finansman A.Ş. aracılığıyla faturaya ek 12’den 36 aya kadar taksit imkanıyla alabilecek. Kombineler ise yine Türkiye’de bir ilk olarak tarifeye ek 12 ay taksitle 23 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.''