Trabzonspor’da Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile Trabzonspor yönetimi arasında yaşanan sürtüşmeye taraftarlar da katıldı. Ardı ardına gelen açıklamalara bugün bir yenisi daha eklendi. İlk gün 7 Trabzonspor taraftar grubunun Onursal Başkan Yılmaz’a destek çıkmasının ardından dün de 4 grup tepki göstermiş ve Başkan Şener’e sahip çıkmıştı.
Bugünde Grup Dakika 61 Derneği Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir açıklama yayınladı. Grup Dakika 61 Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Eşref Keskin,
“Birlik ve bereberliğe her zaman çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Onursal Başkan’ın açıklamaları bizi derinden yaralamıştır.
Onursal Başkan’a verilen cevaplar da münasip cümlelerden uzak düşman sevindirecek bir dozda olmuştur.
Gün herkesin aklına başına devşirme günüdür. Karşılıklı hizipleşmeler şikeci güruhun ekmeğine yağ sürmektedir.
Grup Dakka 61 olarak Trabzonspor ailesinin her bireyine büyük görevler düştüğünü söylüyoruz. Örneğin Onursal Başkan’ın televizyonunda Ömer Çavuşoğlu gibi cümlesi cümle olmayan, sözü kirli, ağzı sabıkalı bir adam yer bulmamalıydı. Trabzonpor’un bugün iyi yönetilmediğinin eleştirisini yapmak demokratik bir hak olsa da bu eleştiriyi yapmadan önce kendi televizyonunu, Fenerli şahsiyetlerle doldurmasını arzu ederdik. Sayın Onursal Başkan umarız bu yanlışı düzeltir. Erkek ve gür sesini şike sürecinde silindirle ezilen Trabzonspor’umuzun haklarını korumada kullanır”
Trabzonspor yönetimine destek verilmesi gerektiğini kaydeden Keskin, “Trabzonspor yönetimi bütün noksanlıklarına rağmen mücadelenin içindedir. Onlara kongreye kadar kesintisiz destek vermek bir ödevidir. Kongrede tatlı bir rekabete hayır demiyoruz. Şike sürecinde sesini çıkarmayan Onursal Başkan sayın Mehmet Ali Yılmaz mevcut yönetimimize eleştirmemelidir. Gün birlik günüdür. Gün eleştiri günü değil, Trabzonspor’umuza destek olma günüdür” dedi.