Trabzonspor’un son genel kurulunda adı başkan adaylığına geçen iki isim Eyüp Aşık ile İbrahim Usta, yönetimin genel kurula gitmesin istedi. Hem Aşık hem de Usta, genel kurul çağrısının camiadan değil yönetimin kendisinin tartarak kendisinin alması gereken bir süreç yaşadıklarını ifade etti.

Eyüp Aşık, bu yılın da kayıp bir yıl olarak geride kaldığını belirterek “Bari gelecek yık kayıp olmasın. Yönetim illaki genel kurula git diye bir çağrıya muhatap olmasın. Kendi bu kararı alsın. Artık böyle bir duruma gelindi” dedi. Aşık, bu yılın da kayıp bir yıl olduğunu hatırlatarak “Yönetim hep bizi geçen yılki şike olayı ile avuttu. Yok şampiyonluğun ruhu dedi. Yok teneke dedi. Yok kulpu geldi dedi. Bu yıl gitti. Şampiyonluk da gitti. Yönetim şike gelişmelerini bu yılkı başarısızlığının üzerine örttü” dedi.

USTA “ELZEM OLDU”

Trabzonspor’un son genel kurunda başkan adaylığından son anda vazgeçen isimlerden biri olan İbrahim Usta’da yönetimin bu yıl ki transfer politikasını eleştirdi, başarısız olduğunu belirtti. Usta “Yönetim değil şike olayındaki hatalarından bu yıl ki kaçan şampiyonluğun faturasını ödemek için genel kurul kararı almalı. Hele, şike gelişmesi bu aşamaya gelince bu elzem oldu artık” dedi..